Tittartips på SVT Play

Tittartips på SVT Play

Det blir många timmar i soffan framför TV:n nu vilket kräver många timmar av program att titta på (även om jag ofta sitter i soffan med TV:n avstängd för att jag inte orkar höra några ljud).

Jag är en sådan som är ett stort fan av att titta om på TV-serier jag redan har sett alldeles för många gånger. Som HBO’s Parks and recreation och klassikern Vänner. Men ibland vill även jag ha nya intryck. Därför tänkte jag tipsa om vad jag tittar på just nu, ifall att någon mer behöver tips på något att titta på om kvällarna. Alla programmen finns att se gratis på SVT play:

Min natur

Olika personer visar upp och berättar om sitt förhållande till en viss typ av natur. Det finns avsnitt om t.ex. fjällen, skogen och Svalbard.

Vildmarkstjejer

Vi får följa med när några tjejer provar att vandra, paddla kajak längs Norges kust ända till Ryssland och leva ute i naturen. Så fint att se på så starka tjejer.

Det sitter i väggarna

Det är ju ingen hemlis direkt att jag dagdrömmer om hus mer eller mindre varje dag och spenderar oroväckande mycket tid på Hemnet. I det här programmet besöker Christopher och Erika gamla hus och lär oss om dess historia och ägnar sig åt byggnadsvård. Rena rama husdrömmen! All snickarglädje i det här programmet gör mig pirrig av lycka!

Kalle och Britas sex liv

Kalle och Brita träffar människor som på olika sätt brutit med det beryktade ekorrhjulet. Avsnitten när de besöker Trumvallens fjällridning och hänger på Lofoten är… ska vi säga drömmiga?

Åtta årstider

Samiska konstnärer berättar om sina förhållanden till de åtta årstiderna (enligt samisk kultur består året av åtta årstider, inte bara fyra).

Sådär! Det var mina fem tips, men kommentera gärna med fler tips till mig! Jag och Bönan ska ju ha något att mysa till i flera månader framöver.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.